CÂT COSTĂ UN IMPLANT DE PĂR?

Dacă vă aflați printre cei aproximativ 50% din populație care va experimenta pierderea părului la un moment dat în viață – și chiar dacă nu vă aflați – probabil că sunteți conștienți de faptul că au existat progrese remarcabile în domeniul restaurării părului în ultimii ani. Dar tratamentele medicale de ultimă generație, cum ar fi plasma bogată în trombocite (PRP) sau revoluționarul Implantul de Par, ar putea părea scumpe pentru dvs. Acest lucru ridică întrebarea, cât costă un implant de păr? La clinica de chirurgie plastică, București, suntem aici pentru a vă răspunde la orice întrebare despre implantul de păr.

 

Cât costă un implant de păr?

Deși ar putea părea o întrebare destul de simplă, este de fapt mai complicat decât s-ar putea crede (mai multe informatii puteti gasi aici pe implantdeparpret.ro). De exemplu, există multe opțiuni de tratament diferite atunci când vine vorba de implanturi de păr. În al doilea rând, situația fiecărui individ este unică. Unii au experimentat un grad mai mare de cădere a părului decât alții înainte de a solicita intervenția și niciun corp nu răspunde exact în același mod la niciun tratament.

 

În funcție de tipul de tratament pe care îl alegeți, costul total al unui implant de restaurare a părului poate varia. Astfel, pentru a răspunde la întrebarea cât costă un implant, trebuie mai întâi să explorăm diferitele opțiuni de tratament disponibile. Care opțiune de tratament este potrivită pentru situația dvs. și cât va costa tratamentul variază foarte mult în funcție de numeroși factori.

Ce este un implant de păr?

După cum sugerează și numele, un implant de păr implică îndepărtarea firelor de păr și / sau a foliculilor de păr dintr-o parte a corpului – adesea denumită „zona donatoare” – și implantarea lor în zona în care pacientul a suferit căderea părului sau subțierea acestuia.

Cu ce este diferit un implant de păr de alte tratamente de restaurare a părului?

În timp ce multe alte tratamente de restaurare a părului implică utilizarea diferitelor substanțe și metode pentru a stimula creșterea părului, implantul de păr folosește propriul păr sănătos, mutându-l în zonele în care ți-ai dori să ai mai mult.

Plasma bogată în trombocite (prp)

Un exemplu de tratament de restaurare a părului care nu este implantat pe care îl oferim la clinică este o injecție cu plasmă bogată în trombocite (PRP). Deși este posibil să fi auzit de tratamente PRP în mass-media în legătură cu sportivii de top care doresc să-și accelereze recuperarea în urma accidentărilor, injecțiile PRP au devenit un tratament popular și eficient pentru o gamă largă de afecțiuni fizice, inclusiv pierderea părului.

 

Unul dintre aspectele unice și benefice ale injecțiilor cu PRP este utilizarea factorilor de creștere găsiți în trombocitele din sânge. Personalul nostru calificat începe prin extragerea unei cantități mici de sânge, care este apoi filat într-o centrifugă de mare viteză, determinând separarea sângelui. În timpul procesului, trombocitele se modelează într-o bandă, iar aceste trombocite izolate sunt apoi reinjectate strategic în zona țintă, cum ar fi scalpul.

Care sunt diferitele tipuri de implant de păr?

La fel ca practic orice alt aspect al societății noastre, tehnologia implantului de păr a suferit progrese dramatice în ultimii ani. Acest lucru a dat naștere unor noi tehnici remarcabile de implant de păr atât pentru bărbați, cât și pentru femei, producând rezultate mai bune cu o ușurință și un confort mai mare decât oricând.

Implanturi de păr pentru bărbați și femei

Înainte de a merge mai departe, ne-ar plăcea doar o clipă să recunoaștem că, deși societatea noastră poate considera stereotip căderea părului ca fiind în mare parte o problemă de sex masculin, aproximativ 30 de milioane de femei suferă de căderea părului în fiecare an. La clinică ne mândrim că îi ajutăm pe toți să arate și să se simtă cât mai bine oferind tratamente de restaurare a părului în mod personalizat.

În timp ce unele dintre tehnologiile și tratamentele utilizate în refacerea părului sunt aceleași pentru bărbați și femei, există diferențe biologice importante între sexe, precum și între indivizi, pe care ne străduim să le luăm în considerare atunci când dezvoltăm cel mai eficient tratament de restaurare a părului.

Implantul de Par

Un exemplu primordial al tehnologiei de restaurare a părului de ultimă generație pe care o oferim clienților noștri este Implantul de Par, un tratament revoluționar care a fost aprobat de Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) pentru metoda de extracție a unității foliculare (FUE) de implant de păr. Implantul de Par este una dintre cele mai puțin invazive proceduri de implant de păr disponibile astăzi.

Extracția unității foliculare (FUE)

Una dintre cele mai recente evoluții în tehnologia implantului de păr, extracția unității foliculare (FUE) a fost anunțată ca un progres uriaș din mai multe motive. În primul rând, oferă posibilitatea de a elimina cicatricile vizibile din zona donatoare asociate tehnicilor anterioare de implant de păr. După ce a intrat pe piață în ultimul deceniu, FUE implică în mod uimitor extragerea unei unități foliculare intacte din zona donatoare și implantarea acesteia în zona primitoare. Tehnologia FUE este atât de precisă încât nu lasă cicatrici vizibile cu ochiul liber.

Implantul de Par folosește FUE

Reprezentând unul dintre cele mai recente progrese în tehnica de ultimă oră a extracției unității foliculare (FUE), Implantul de Par extrage fără durere foliculii de păr din partea din spate a scalpului, unde părul este de obicei mai gros atât la bărbați, cât și la femei. Implantează apoi grefa în zone în care părul este subțiat.

Fără recoltare dureroasă

Implantul de Par este conceput special pentru a îndepărta încet și nedureros foliculii de păr intacti, eliminând orice senzație dureroasă de tragere. Și, deoarece Implantul de Par nu implică tăiere, există un timp de recuperare redus. Fiecare folicul tinde să se vindece complet în decurs de trei până la șapte zile de la tratament.

Fără tăiere înseamnă fără cicatrici

Deoarece Implantul de Par funcționează prin extragerea lentă și nedureroasă a foliculilor de păr intacti din zona donatorului, aceasta nu implică tăiere, ceea ce înseamnă că nu vor apărea cicatricile care uneori sunt vizibile în zona donatoare a pacienților care au suferit alte forme de implant de păr. Aceasta înseamnă rezultate mai naturale.

Implantul de Par nu este chirurgical

Spre deosebire de alte forme de implant de păr, Implantul de Par este un tratament non-chirurgical, ceea ce înseamnă că este mai puțin invaziv și presupune mai puțin timp de recuperare. De fapt, în ciuda utilizării celor mai noi tehnologii de restaurare a părului, tratamentele Implantul de Par sunt relativ simple și nu provoacă durere sau disconfort. Acestea pot fi efectuate în ambulatoriu.

Tratamentul Implantul de Par

Un implant tipic de păr Implantul de Par începe cu unul dintre practicienii noștri foarte pregătiți care aplică un anestezic ușor în zona donatorului, de obicei pe spatele scalpului. Deși Implantul de Par este conceput pentru a îndepărta foliculii de păr atât de încet încât pacientul nu prezintă disconfort, acest anestezic oferă un strat suplimentar de protecție, asigurând o experiență plăcută a pacientului.

Faza de extracție

Tratamentul Implantul de Par implică două faze care sunt efectuate una după cealaltă. În primul rând, într-un proces care durează de obicei două până la patru ore, Implantul de Par extrage delicat și precis foliculii de păr intacti din zona donatoare în grupuri care variază de la unu la patru foliculi. După finalizarea procesului de extracție, clientul poate face o pauză pentru a se deplasa și a se bucura de prânz sau gustare înainte de a începe a doua fază.

Faza de implantare

Odată ce foliculii de păr au fost recoltați, este timpul ca Implantul de Par să implanteze foliculii intacți în zonele scalpului în care părul se subțiază sau în care există calviție. Ca și în cazul extracției foliculului, acest proces durează de obicei două până la patru ore, în funcție de pacient și de numărul de foliculi care sunt implantați.

 

Procesul de recuperare

Deoarece este un tratament minim invaziv, non-chirurgical, perioada de recuperare ulterior Implantul de Par este de obicei inexistentă. Cu toate acestea, se recomandă ca cei care au fost supuși unui tratament Implantul de Par să aibă grijă să nu deranjeze firele de păr recent implantate timp de câteva săptămâni.

Cine este un candidat bun pentru Implantul de Par?

Bărbații și femeile care se află într-o stare bună de sănătate și care au o zonă donatoare adecvată sunt cei mai buni candidați pentru implantul de păr cu Implantul de Par. De obicei, zona donatoare este situată în partea din spate a scalpului.

 

La fel ca în cazul tuturor tratamentelor de restaurare a părului, Implantul de Par obține, în general, cele mai bune rezultate în cazul pacienților care se confruntă cu simptome mai ușoare ale căderii părului, ceea ce înseamnă că este important să abordați părul subțire imediat ce îl observați.

Cât costă Implantul de Par?

Costul implantului de păr Implantul de Par poate varia foarte mult în funcție de numărul de foliculi de păr intacti implantați și de numărul de sesiuni necesare. Cel mai bun mod de a afla dacă tehnologia de restaurare a părului Implantul de Par de ultimă generație este potrivită pentru dvs., inclusiv dacă se încadrează în bugetul dvs., este să ne contactați astăzi pentru o consultație personal.

Implant de păr prin Strip Grafting

O altă opțiune pentru implantul de păr este o tehnică cunoscută sub denumirea de Strip Grafting. Spre deosebire de Implantul de Par, care utilizează extracția unității foliculare (FUE) pentru îndepărtarea și implantarea foliculilor individuali de păr, Strip Grafting implică implantul unor secțiuni întregi de piele care conține păr. Pentru unii pacienți, cum ar fi cei care se confruntă cu o cădere mai gravă a părului, strip grafting poate obține rezultate mai bune decât FUE.

Pentru cazuri mai severe

Strip grafting este de obicei privită ca o opțiune pentru pacienții care nu sunt candidați pentru implantul de păr cu Implantul de Par sau alte tratamente non-invazive. De obicei persoanele care suferă de cazuri mai severe de cădere a părului.

O procedură chirurgicală

Spre deosebire de Implantul de Par, Strip Grafting este o procedură chirurgicală reală care trebuie efectuată de un  profesionist din domeniul sănătății autorizat . Pentru o persoană fără licență să efectueze o astfel de procedură nu numai că este ilegal, ci pune și pacienții la un risc mare! Dacă sunteți un candidat pentru implant de păr cu strip grafting, asigurați-vă că mergeți cu un profesionist instruit și autorizat.

 

Majoritatea pacienților pot alege dacă vor să rămână conștienți sau să fie adormiți în timpul procedurii, un anestezic ușor este utilizat pentru a minimalize disconfortul. De obicei, pacienții se recuperează complet în aproximativ o săptămână.

Cât costă procedura Strip Grafting?

La fel ca în cazul Implantul de Par, costul unei proceduri poate varia foarte mult în funcție de pacient și de gravitatea afecțiunii. De aceea, cel mai bun mod de a afla despre costul implantului de păr este să ne contactați direct pentru o consultație personală.

Contactați specialiștii în restaurarea părului

Adevăratul cost al implantului de păr este dificil, dacă nu imposibil de determinat, fără a vă cunoaște situația individuală. Și, după cum spune vechea zicală, primești ceea ce plătești. De aceea, singura modalitate de a ști cu adevărat cât de mult vă va costa implantul de păr este prin consultarea unui profesionist instruit și cu experiență.